<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oppgraderer Røkke-selskap før tall

Pareto Securities oppgraderer sin anbefaling på Det norske oljeselskap.

    Publisert 30. okt. 2015 kl. 11.08
    Oppdatert 30. okt. 2015 klokken 11.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 71 ord

    Pareto Securities oppgraderer sin anbefaling på Det norske oljeselskap til kjøp fra hold.Samtidig økes kursmålet fra 50 til 60 kroner. Det fremgår av en analyse fredag, ifølge TDN Finans.Meglerhuset viser til oppjustert verdsettelse av Johan Sverdrup-feltet og positiv effekt fra kjøpet av Svenska Petroleum som årsaker til oppgraderingen.NB! Det norske legger frem tall for 3. kvartal onsdag 4. november.Akkurat nå: Det norske stiger 0,86 prosent til 52,70 kroner på Oslo Børs.