<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skyter til værs på en rød børs

Aksjonærene i Alibaba kan glede seg over gode tall på en rød børs.

    Publisert 27. okt. 2015 kl. 14.32
    Oppdatert 27. okt. 2015 klokken 14.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 201 ord

    Et minutt etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,22 prosent og står i 5.023,38 poeng, mens Dow Jones står i 17.554,34 poeng etter en nedgang på 0,39 prosent.E-handelsgiganten Alibaba har lagt frem kvartalstall som var bedre enn ventet. Aksjen stiger hele 8,19 prosent til 82,60 dollar i tirsdagens førhandel.Etter børsens stengetid vil profiler som Apple og Twitter presentere sine kvartalstall.OrdreinngangTall fra amerikanske myndigheter viser at ordreinngangen for varige goder i USA falt 1,2 prosent i september. Det var som ventet.Eksklusive transport falt ordreinngangen med 0,4 prosent. Det var ikke ventet noen endring.I august falt ordreinngang med 3,0 prosent.BudsjettkompromissDen amerikanske Kongressen og Det hvite hus er enige om et budsjettkompromiss for de neste to årene.Avtalen som ble lagt fram sent mandag kveld lokal tid, innebærer heving av gjeldstaket og en svak økning i utgiftene i 2016 og 2017.Bolig S&P Case Shiller-boligprisindeksen i USA steg som ventet med 5,1 prosent fra august i fjor til august i år. Indeksen kom inn på 183,47, mot 181,81 i juli.Hele rapportenIndeksen dekker byeene Atlanta, Boston, Charlotte, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Detroit, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, Phoenix, Portland, San Diego, San Francisco, Seattle, Tampa og Washington, D.C.