<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Straffes knallhardt på Wall Street

Twitter får juling på Wall Street onsdag.

    Publisert 28. okt. 2015 kl. 14.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 131 ord
    Fra børsnoteringen av Twitter (TWTR) i New York. Foto: Reuters

    Tre minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,04 prosent og står i 5.027,99 poeng, mens Dow Jones står i 17.625,66 poeng etter en oppgang på 0,25 prosent.TwitterTwitter har lagt frem skuffende kvartalstall, noe som sender aksjen ned 11,33 prosent til 27,79 dollar i onsdagens førhandel.EuropaSeptember 2014 annonserte den europeiske sentralbanksjefen Mario Draghi at eurosonen er ved «den nedre grensen av intervallet» for hvor lavt renten kan settes.Samtidig uttalte hans kollega Benoit Ceoure denne måneden at forventningene til ECB «rett og slett er for høye».Til tross for dette, med investorer og tradere som stadig skriker etter mer handling, signaliserte Draghi forrige uke at en ny runde med pengepolitiske lettelser kan bli annonsert i desember – inkludert et mulig kutt i ECBs allerede negative innskuddsrente.