<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tjente over 400 mill. i fjor

Harald Moræus Hanssen håver inn på private investeringer.

    Publisert 26. okt. 2015 kl. 08.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord
    Harals Moræus Hanssen. Foto: Ivan Kverme

    Resultatet før skatt i det private investeringsselskapet til investeringsrådgiver Harald Moræus Hanssen endte på nesten 437 millioner kroner, mot 68 millioner kroner året før, skriver DN.- 2014 ble hyggelig, men det er stort sett urealiserte gevinster dette. På papiret var det hyggelig, sier Harald Moræus Hanssen til avisen.DN skriver at den solide resultatoppgangen skyldes i stor grad en kraftig verdiøkning av selskapets markedsinvesteringer og inntekter fra investeringsaktiviteten. Verdiøkningen var alene på 367 millioner kroner og Moræus Hanssen satt ved nyttår med en portefølje av norske og utenlandske børsnoterte investeringer på i overkant av én milliard kroner.Rundt 100 millioner er investert i norske aksjer, mens vel 900 millioner er i utenlandske aksjer.- Det jeg har investert i har gått riktig vei, men jeg vil ikke gå i detaljer om investeringene. Det er privat, kommenterer Harald Moræus Hanssen til DN.