<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjen er meglerhusets toppvalg for 2016

Arctic Securities lar seg imponere.

    Publisert 4. jan. 2016 kl. 12.48
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord
    Arctic-sjef Mads Syversen

    Analytikerne i Arctic Securities jekker opp kursmålet på Det norske oljeselskap-aksjen fra 65 kroner til 75 kroner og gjentar dermed sin kjøpsanbefaling.Ifølge TDN Finans er aksjen er meglerhusets toppvalg for 2016.Arctic mener at både spotprisen og terminkontrakter for olje nå befinner seg på bunnivåer.Les også: Peter Hermanrud: Nyttårsrakettene har gått forferdelig braMacquarie Research forventer også kursoppgang. I en oppdatering mandag slår tallknuserne fast at Det norske har en sikker balanse, tross høy gjeldsgrad.Macquarie Research har en kjøpsanbefaling på Det norske oljeselskap og kursmål på 73 kroner.Mandag omsettes aksjen for 56 kroner, opp 1,36 prosent.