<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Buffett kjøper aviskonsern

Den kjente finansnestoren blar opp for lokalavis.

    Publisert 3. jan. 2016 kl. 07.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 110 ord

    Investeringsselskapet til Warren Buffett, Berkshire Hathaway har slått til og kjøpt et aviskonsern, skriver Di.se.Ifølge nettstedet har Buffett bladd opp for The Free Lance-Star.Selskapet produserer en avis i Fredericksburg, Virginia. Det er Sandton Capital Parnters som selger. De overtok avisen formelt i 2014 etter at den skal ha gått konkurs, ifølge Reuters.Warren Buffetts medieselskap heter BH Media, og eier mer enn 70 aviser rundt om i USA, hvorav 32 dagsaviser.Den kjente investoren uttalte seg om hva han tenker om aviser som investeringsområde i et investorbrev i mars 2013.I brevet skriver finansnestoren at aviskonsern med bra produserte lokale nyheter og en god internettstrategi kommer til å eksistere i lang tid fremover.