<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er aksjene Sissener satser på

Jan Petter Sissener-fondet Canopus har gjort omrokkeringer i porteføljen.

    Publisert 8. jan. 2016 kl. 16.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord
    Jan Petter Sissener. Foto: Iván Kverme / Finansavisen

    På listen over de fem største postene til Jan Petter Sisseners Canopus-fond har Statoil, Euronav og Renault erstattet Apple, Marine Harvest og Prudential. Ved utgangen av 2016 er dette Sissener Canopus' fem største poster: StorebrandStatoilAmgenEuronavRenaultMens OBX-indeksen falt 4,07 prosent i desember, var Canopus kun ned 2,36 prosent. - Vi tror den ekspansive pengepolitikken gir god støtte til markedene og reduserer risiko for at den skjøre oppgangen i europeisk økonomi svekkes. FED satte som ventet opp renten 0,25 prosent i desember, men flagger en moderat takt videre, skriver Sissener i månedsrapporten. Sissener tar turbulensen i årets aller første børsuke med knusende ro. - Vi har fått en korreksjon i aksjemarkedet den første uken i 2016, utløst av kinesisk devaluering og geopolitisk uro. Vi forventer at markedene vil normalisere seg, men at 2016 vil bli et volatilt år, sier han.