<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ferske USA-tall viser stadig flere i jobb

Antallet sysselsatte i den private sektoren i USA steg mer enn ventet i desember.

  Publisert 6. jan. 2016 kl. 14.21
  Oppdatert 6. jan. 2016 klokken 14.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 77 ord
  AP Photo Mark Lennihan

  Antallet sysselsatte i den private sektoren i USA steg med 257.000 personer i desember.Det viser en undersøkelse foretatt av ADP Employer Services, ifølge Bloomberg News onsdag, skriver TDN Finans.På forhånd var det ventet en oppgang i sysselsettingen på 198.000 personer.Nyhetsbyrået opplyser om at forrige månedstall ble revidert fra en sysselsettingsoppgang på 217.000 til en oppgang på 211.000.Sysselsettingstallene blir sett på som en viktig indikator for utviklingen i de offisielle arbeidsmarkedstallene, «nonfarm payrolls», som publiseres fredag, ifølge TDN.