<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trekker seg fra styret i Norske Skog

Ole Enger og Karin Bing Orgland ønsker å trekke seg fra styret i Norske Skog med virkning fra utgangen av 6. januar.

  Publisert 5. jan. 2016 kl. 12.51
  Oppdatert 5. jan. 2016 klokken 12.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 102 ord
  Ole Enger Foto: Iván Kverme / Finansavisen

  Valg-  og honorarkomiteen instiller Joanne Owen og Nils Ingemund Hoff som nye styremedlemmer i Norske Skog, opplyser selskapet i børsmeldingen tirsdag.Joanne Owen er partner i advokatfirmaet DLA Piper, mens Nils Ingemund Hoff er rådgiver, konsulent og finansdirektør i Bergen Group.Mens Jon-Aksel Torgersen foreslås som styreleder, er Eilif Due, Siri Beate Hatlen, Nils Ingemund Hoff og Joanne Owen innstilt som styremedlemmer.Norske Skog avholder ekstraordinær generalforsamling 6. januar kl. 16:00.Foruten valg av styre og valgkomité, vil generalforsamlingen også få en oppdatering av ledelsen på drift og finansielle forhold.De to aksjonærene GSO Capital Partners og Cyrus Capital Partners vil også presentere en refinansiering av selskapet.