<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tror Norwegian-aksjen vil fly høyt

Det er klart for takeoff i Norwegian, mener analytiker.

    Publisert 8. jan. 2016 kl. 10.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 133 ord
    Svein Østerhus

     Norwegian Air stiger 2,3 prosent til 301,50 kroner på Oslo Børs etter å ha lagt frem trafikktall for desemberRPK (revenue passenger kilometer) steg med 12 prosent og kapasiteten med 15 prosen. Samtidig lå yielden lpå 0,41 i desember, mot 0,39 i november.- Jeg synes det var bra, de har økt kapasiteten med 12 prosent og det tror jeg primært er utenfor Norden hvor du har litt lavere priser. Det påvirker yielden negativt, og det er litt av grunnen til at yielden er flat år over år, mens vi ventet to prosentpoeng opp, sier analytiker Magnus Berg i Arctic Securities til Reuters.Han mener tallene i det store og det hele var som forventet.Ifølge nyhetsbyrået har Berg en kjøpsanbefaling på aksjen og et langsiktig kursmål på 430 kroner. Det gir en potensiell oppside på 43 prosent.