<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Jeg tror vi skraper bunnen nå

Bocuse d´Or-vinner Charles Tjessem og Thorstein Soma åpner ny restaurant i Sandnes. Nå håper de på fortsatt oljeprisoppgang.

Publisert 8. mars 2016
Oppdatert 8. mars 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord
+ mer
lead

Bocuse d´Or-vinner og restauranteier Charles Tjessem lar seg ikke skremme av oljekrise og høy arbeidsledighet. Nå skal han ha 20 nye ansatte til sin nye storsatsing i Sandnes, skriver Dagens Næringsliv.Sammen med Thorstein Soma og partnerne Monica Tjessem og Kari Westbø satser han nå ti millioner kroner på det som skal bli en ny stor restaurant.- Vi følger jo med på oljeprisen. I det siste har den gått oppover. Det er godt nytt, sier Tjessem til avisen.Om noen måneder er de fire restauranteierne klare til å ta imot rundt 200 gjester i lokalene som skal inneholde bar, lounge og restaurant. De to medgir at satsingen er tøff i en region der arbeidsledigheten ikke har vært høyere på flere tiår, og der de dårlige nyhetene står i kø.- Men jeg tror vi skraper bunnen nå, sier Tjessem.