<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Baksaas utviser «kronisk dårlig dømmekraft»

– Det må jo være definisjonen på å ha kronisk dårlig dømmekraft.

Publisert 2. mai 2016
Oppdatert 30. aug. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 131 ord

Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas avviste i DN lørdag at han har utvist dårlig dømmekraft i forbindelse med Vimpelcom-saken.Professor Beate Sjåfjell ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo skrev i helgen på Twitter at Baksaas har «kronisk dårlig dømmekraft».– Det må jo være definisjonen på å ha kronisk dårlig dømmekraft, når han i en situasjon som dette med alt som har kommet frem, sier at han ikke har utvist dårlig dømmekraft, utdyper Sjåfjell i avisen.Hun er meget kritisk til Baksaas’ håndtering av Vimpelcom-saken.– Jeg mener at han både som konsernsjef i Telenor, og som styre­medlem i Vimpelcom, skulle ha fulgt dette opp på en helt annen måte, sier Sjåfjell til DN.Baksaas på sin side viser blant annet til Deloitte-rapporten som klart beskriver at ingen har sittet stille eller vært passive underveis.