<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trump vil hente 8 milliarder

Donald Trump ber de republikanske partiene om hjelp til å hente mer penger for å finansiere valgkampen.

    Publisert 5. mai 2016 kl. 11.38
    Oppdatert 5. mai 2016 klokken 11.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 147 ord

    - Vi vil forsøke å hente over en milliard dollar. Det er nødvendig siden Demokratene trolig kommer til å samle sammen hele to milliarder dollar, uttalte Donald Trump til NBC, ifølge CNBC.Den republikanske nominasjonskandidaten har så langt finansiert store deler av valgkampen med egne midler.Ifølge Open Secrets har han tatt 50 millioner dollar eller om lag 408 millioner kroner fra egen lommebok for å finansiere valgkampen.Dette til tross – Donald Trump, som skal ha en personlige formue på hele 37 milliarder norske kroner har fortsatt mye midler tilgjengelig.For ett år siden uttalte politikeren at han om nødvendig vil bruke over 8 milliarder kroner av egen lomme for å bli USAs neste president.- Ja, det vil jeg dersom det trengs, sa Trump.Natt til onsdag bekreftet Ted Cruz at han trekker seg var nominasjonskampen, og natt til å dag bekreftet John Kasich det samme.Dermed står Donald Trump igjen alene.