<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er meglerhusets favorittaksjer

Nordea Markets forteller om fire norske aksjer som forhåpentligvis kan stige i verdi.

  Publisert 27. juni 2016 kl. 12.24
  Oppdatert 27. juni 2016 klokken 12.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  Foto: Scanpix

  I utgangen av mai lanserte Nordea sin nordiske portefølje bestående av analytikernes 20-25 favorittaksjer. Kun fire aksjer er notert på Oslo Børs.- Brexit herjer i markedet, slår analytikerne fast mandag morgen.- Markedsreaksjonene var kraftige, faktisk enda kraftigere enn ventet, ettersom meningsmålingene tidligere i uken hadde antydet lavere sannsynlighet for en Brexit, og markedene på mange måter hadde priset ut dette scenarioet ved at aksjer hadde steget og pundet blitt sterkere. Det var dermed tilrettelagt for store fall, skriver Nordea.Analytikerne forventer at resultatet fra fredag vil påvirke utviklingen i globale markeder denne uken.Nordeas norske favoritter:

   AkerPGSGrieg SeafoodMarine Harvest
  Vi gjør oppmerksom på at Periscopus ved Trygve Hegnar eier fire millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 0,9 prosent, i Marine Harvest.