<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oppgraderer Røkke-olje

UBS oppgraderer Det norske oljeselskap.

    Publisert 30. juni 2016 kl. 08.30
    Oppdatert 30. juni 2016 klokken 08.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 74 ord

    UBS oppgraderer anbefalingen på Det norske oljeselskap fra nøytral til kjøp, melder Bloomberg News og TDN Finans torsdag.Fredag 10. juni ble det kjent at Kjell Inge Røkkes Det norske oljeselskap har blitt enige med BP Norge AS om en fusjon.Da uttalte Carnegie-analytiker Kjetil Bakken at Røkke har fått i stand en veldig god avtale.- Det Norske får en bredere portefølje, en sterkere finansiell stilling og høyere kontantstrøm. Samtidig synliggjør det verdiene i selskapet, sa han til Hegnar.no.