<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Advarer mot to aksjer

Investtech advarer mot to aksjer som kan falle i verdi.

    Publisert 13. juli 2016 kl. 14.07
    Oppdatert 13. juli 2016 klokken 14.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 210 ord

    I onsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i BW LPG og Solstad Offshore. Asetek får derimot en kjøpsanbefaling.- Asetek viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Dette signaliserer økt optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Det ligger støtte ned mot gulvet i trendkanalen samt ved 20.40 kroner. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- BW LPG har brutt ned gjennom gulvet i den fallende trendkanalen. Dette signaliserer økt pessimisme hos investorene og en sterkere falltakt. Volumbalansen er negativ og svekker aksjen på kort sikt. CEO Martin Ackermann trosset det negative tekniske bildet og kjøpte aksjer for i overkant av en million kroner 6. juli. Aksjen er dermed positiv på innsidehandler, men dette rokker ikke ved salgsanbefalingen. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Solstad Offshore har steget opp mot taket i en langsiktig, fallende trendkanal. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er avtagende. Videre nedgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Aksjen har noe støtte ved 11 kroner, og et brudd på dette nivået vil være et nytt salgssignal. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.