<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Denne aksjen blir oppgradert av Handelsbanken

Handelsbanken er positive til det største lakseoppdrettsselskapet på Færøyene. 

  Publisert 13. juli 2016 kl. 12.43
  Oppdatert 13. juli 2016 klokken 12.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Aliøki - Funningsfjørður A-71. Foto: Bakkafrost HeinesenMyndir

  Handelsbanken Capital Markets oppgraderer sin anbefaling på Bakkafrost-aksjen til kjøp fra tidligere akkumuler, melder Bloomberg News onsdag, ifølge TDN Finans.Til sammenligning har DNB Markets en hold-anbefaling og et kursmål på 335 kroner. Denne anbefalingen kom imidlertid i forkant av Brexit-valget og inkluderte bekymring til om Brexit kunne tynge både pund og euro i forhold til de øvrige valutaene , hvilket er negativt for Bakkafrost-aksjen.Samtidig var Bakkafrost-aksjen den eneste norske som ble inkludert i den siste oversikten over Investtech sine «Norden topp 10».Aksjen blir i skrivende stund omsatt for 337,6 kroner, med null prosent forandring i dagens handel.