<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette tror Roger Berntsen om børsåpningen

Netfonds tror det blir relativt flatt fra start.

    Publisert 26. juli 2016 kl. 08.33
    Oppdatert 26. juli 2016 klokken 08.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    Analysesjef Roger Berntsen i Netfonds tror Oslo Børs åpner relativt flatt i dag.- Det blir etter alt å dømme en rolig start på de europeiske børsene i dag, inkludert Oslo Børs. Dette skyldes at impulsene fra både USA og Asia er små tirsdag morgen. Det er heller ingen store selskapsresultater som publiseres i dag. I morgen derimot, slipper Statoil sine tall for 2. kvartal, noe potensielt sett kan gi store utslag på Oslo Børs. Oljeprisen er for øvrig uendret fra i går, skriver han.Oljeprisen stiger forsiktig tirsdag morgen, etter å ha nådd sine laveste nivåer på tre måneder i går.Bekymringer for tilbudsoverskudd og svak, sommerpreget etterspørsel preger fortsatt markedet, skriver The Wall Street Journal ifølge TDN Finans.- Markedsstemningen er dyster. Finansielle investorer fortsetter å trekke seg ut av oljemarkedet, og bidrar til økt salgspress, ifølge Commerzbank.Børskommentar Oslo mandag Børskommentar Asia tirsdag Børskommentar USA mandag De norske i USA og Canada