<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Positivt nytt for Orkla

Orkla har nå fått en godkjenning fra britiske konkurransemyndigheter.

    Publisert 29. juli 2016 kl. 08.30
    Oppdatert 29. juli 2016 klokken 08.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 59 ord

    Orklas kjøp av L.G. Harris & Co. Limited er nå godkjent av britiske konkurransemyndigheter, opplyses det i en melding.Avtalen forventes gjennomført i løpet av 1-2 måneder.Orkla meldte 3. mai at de har inngått en avtale om å kjøpe Harris, en ledende leverandør av «gjør-det-selv»-malerverktøy i Storbritannia.Med godkjenningen fra britiske konkurransemyndigheter den 28. juli er den konkurranserettslige behandlingen av avtalen sluttført.Les hele meldingen her.