<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Anbefaler aksjekjøp etter tallslipp

Meglerhus jekker opp kursmålet på Medistim.

  Publisert 25. aug. 2016 kl. 09.15
  Oppdatert 25. aug. 2016 klokken 09.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 130 ord
  Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen

  Medistim la frem rapporten for 2. kvartal i går. Omsetningen på 67 millioner kroner kom inn rundt 2 prosent over DNB Markets' estimat. estimat, og med en margin i tillegg noe bedre enn ventet endte dermed EPS for kvartalet på 0,69 kroner, mot meglerhusets estimat på 0,65 kroner.Ved utløpet av 2015 falt en av selskapets avtaler om distribusjon av tredjepartsprodukter i det norske markedet bort, men så langt ser dette ute til å gi begrenset utslag på topplinjen, mener DNB Markets.«Sent i fjor lanserte selskapet nye produkter, men vi venter at disse på grunn av ledetiden i sektoren først vil begynne å bidra vesentlig til veksten fra 2017. Etter kun marginale endringer i estimatene i etterkant av rapporten gjentar vi en kjøpsanbefaling. Kursmålet er oppjustert fra 67 til 75 kroner pr aksje», skriver DNB Markets i dagens morgenrapport.