<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børshopp i Japan

Tokyo-børsen leder an i Asia.

    Publisert 31. aug. 2016 kl. 07.15
    Oppdatert 31. aug. 2016 klokken 07.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 77 ord

    Den er blandet utvikling for de største børsene i Asia onsdag. Så langt er Nikkei-indeksen i Japan opp 1,| prosentJapans industriproduksjon var uendret i juli sammenlignet med juni, mens den var ned 3,8 prosent på årsbasis, viser foreløpige tall. Det var ventet en økning på 0,8 prosent på månedsbasis, melder TDN Finans.Hang Seng i Hong Kong stiger 0,02 prosent, mens Shanghai Composite løftes 0,4 prosentKospi i Sør-Korea er derimot ned 0,5 prosent, mens Straits Times i Singapore faller 0,1 prosent.