<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Her er det lettere å finne pokémons enn yield

Abu Dhabis investeringsfond Invest Ad fokuserer på gulf-regionen. Det er alt annet enn enkelt å finne gode investeringer om dagen.

  Publisert 25. aug. 2016 kl. 10.20
  Oppdatert 25. aug. 2016 klokken 10.20
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 101 ord
  Lettere å finne pokemons enn yield
  Abu Dhabis investeringsfond Invest Ad fokuserer på gulf-regionen. Det er alt annet enn enkelt å finne gode investeringer om dagen.

  - Vi fokuserer på solid cashflow og yield når vi velger hva vi skal investere i, siersenior visepresident Sachin Mohindra i Abu Dhabuis investeringsfond Invest Ad.Mohindra synes ikke det er enkelt å plukke aksjer om dagen.- Det er lettere å finne pokemons enn yield, sier han.Fondet er tungt eksponert i Saudi-Arabia. Mohindra tilskriver dette at de bruker en bottom-up-strategi i aksjeplukkingen, heller enn at det er spesifikke makroøkonomiske drivere som gjør landet spesielt interessant.Invest Ad er også undervektet i regionens banksektor. Unntaket er de bankene som har solid kontantbeholdning og betaler gode utbytter.NB: Trykk play i videoruten øverst dersom ikke avspillingen starter automatisk.