<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jakter penger hos Røkke, Siem og Fredriksen

Farstad Shipping skal ifølge kilder nå være på pengejakt hos milliardærtrio.

    Publisert 31. aug. 2016 kl. 07.39
    Oppdatert 31. aug. 2016 klokken 07.54
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 163 ord

    Kjell Inge Røkke, Kristian Siem og John Fredriksen er investorene som kriserammede Farstad Shipping forsøker å få på kroken, etter det Dagens Næringsliv erfarer.Tirsdag la rederiet frem sine tall for 2. kvartal, og ledelsen uttalte at de var i "advanced discussions" med potensielle investorer - både finansielle og industrielle. Hvem selskapet er i dialog med ønsker ikke Farstad å si noe om.Ifølge DNs kilder er Farstad i "uformell dialog" med Kjell Inge Røkkes Aker, Siem-systemet snuser på Farstad, samt at Fredriksen-systemet er eller har vært i dialog med Farstad Shipping. Kilder toner imidlertid ned Fredriksens interesse. - I denne bransjen er det mange som snakker sammen for å finne frem til gode langsiktige løsninger, sier informasjonsdirektør i Aker, Atle Kigen.Siem Offshore-sjef Idar Hillersøy ønsker ikke å kommentere saken, mens John Fredriksens nære medarbeider Harald Thorstein ikke besvarte avisens henvendelser.Ifølge DNs kilder er det på ingen måte snakk om en ellevill budkamp om Farstad Shipping, men snarere snakk om rederiets forsøk på å få inn ny kapital.