<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Røde børser i Asia

De asiatiske børsene svekkes torsdag.

  Publisert 25. aug. 2016 kl. 06.44
  Oppdatert 25. aug. 2016 klokken 06.59
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 144 ord
  Kinesisk investor. Foto: AP

  Det er mange røde børser i Asia torsdag morgen.I Japan faller Nikkei 0,19 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,23 prosent.Shanghai Composite i Kina faller tilbake 1,07 prosent, og Hang Seng i Hong Kong er ned 0,06 prosent.Kospi i Sør-Korea svekkes 0,06 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Asutralia er ned 0,25 prosent, mens Straits Times i Singapore klatrer 0,11 prosent.Yellen-taleMarkedene venter ifølge Bloomberg News nå på Fed-sjef Janet Yellens tale fredag.- Alle venter på Yellen, men jeg er ikke sikker på om Yellen vil gi svaret alle tradere venter på. Fed-retorikken har så langt vært balansert, selv om vi de siste to ukene har sett noen litt mer "frempå" kommentarer, sier strateg ved KGI Fraser Securities i Singapore, Nicholas Teo.- Det er for skummelt å kjøpe seg inn i japanske aksjer nå. Aksjene vil være følsomme for yen, sier Mitsushige Akino i Ichiyoshi Asset Management Co.