<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sissener: - Der kommer det til å være svart i lang, lang tid

Dette er sektorene meglernestor Jan Petter Sissener har tro på.

    Publisert 30. aug. 2016 kl. 08.17
    Oppdatert 30. aug. 2016 klokken 08.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    Aksjeplukker Jan Petter Sissener har nå tro på fisk og olje. Han mener likevel at det er utfordrende tider, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg sliter med å finne de gode investeringscasene. Mange aksjer er fullpriset, sier han til avisen.Les her hvordan det gikk med Sisseners familieselskap i 2015.Over tid mener meglernestoren, som forvalter både egne og andres penger gjennom fondet Sissener Canopus, at det er smart å gå inn i fiskeaksjer. Han tror imidlertid at de først skal ned litt før de vil stige igjen.- Jeg tror også på olje, sier han, men presiserer at det da gjelder selskaper som finner og produserer olje, og ikke offshore.- Jeg tror det tar mye lengre tid før rigg og supply kommer tilbake. Der kommer det til å være svart i lang, lang tid, sier Sissener til avisen.Sissener Canopus sitter ifølge DN for øyeblikket med aksjer i Statoil, Total, Royal Dutch Shell, og Lukoil.