<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsoppgang i Japan

Slik går børsene i Asia.

  Publisert 21. sep. 2016 kl. 06.46
  Oppdatert 21. sep. 2016 klokken 06.50
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 76 ord
  Koji Sasahara

  Det er blandet utvikling på de største børsene i Asia onsdag morgen. Nikkei-indeksen i Japan stiger 1,2 prosent. Japans eksport minket i august, og landet fikk et overraskende handelsunderskudd, ifølge opplysninger fra finansdepartementet. Det er første gang på tre måneder at Japan har handelsunderskudd, og minuset var på 18,7 milliarder yen, vel 1,5 milliarder kroner.Hang Seng i Hong Kong er opp 0,3 prosent, mens koreanske Kospi klatrer 0,1 prosent.Shanghai faller 0,04 prosent. I Singapore faller Straits Times 0,4 prosent