<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er de 16 aksjene Roger Berntsen satser på

Porteføljen til forvalter Roger Berntsen består av 16 aksjer.

    Publisert 23. sep. 2016 kl. 15.20
    Oppdatert 23. sep. 2016 klokken 15.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 180 ord

    NetfondsXtra Norge bred fikk en avkastning på 1 prosent i august. Det samlede resultatet var 0,2 prosentpoeng bedre enn referanseindeksen (OBXEDNB). Porteføljen er ned 0,2 i 2016, 1,5 prosentpoeng svakere enn Oslo børs, fremgår det av en oppdatering fra ansvarlig forvalter Roger Berntsen.De siste 12 måndene er porteføljen opp 2,2 prosent, mens referanseindeksen er opp 3 prosent. OBX-indeksen på Oslo Børs er i samme tidsrom til sammenligning nå opp 4,1 prosent.De tre største sektorene i porteføljen er Energi (26,7 prosent), Konsum (18,7 prosent) og Materialer (13,5 prosent).Statoil, DNB og Telenor er de tre største postene, med en prosentvekt på henholdsvis 20,4, 12,2 og 11,5 prosent.Aksjene Berntsen har satset på, i vektet rekkefølge er; Statoil , DNB , Telenor , Orkla , Yara , Marine Harvest , Norsk Hydro , Gjensidige , Schibsted A , Storebrand , Subsea 7 , TGS Nopec , Norwegian , Nordic Semicinductor , Schibsted B og Bakkafrost.Forvaltningskapitalen er på 269,1 millioner kroner, fordelt på alle typer investorer; privatpersoner, bedrifter, investeringsselskaper og institusjoner, fremgår det av oppdatering.I løpet av sommeren har NetfondsXtra også lansert to nye porteføljer; NetfondsXtra Norge spisset og NetfondsXtra Skandinavia. Den første falt 1,5 prosent, mens den andre steg 0,1 prosent i august.