<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Hjorts DNB-rapport kostet over 6 millioner kroner

Rapporten som advokatfirmaet Hjort skrev på oppdrag fra DNB, kostet trolig drøyt 6 millioner kroner, ifølge Finansavisen. Hjort brukte fire advokater og fire måneder på den 18 sider lange rapporten.

  Publisert 18. sep. 2016 kl. 07.33
  Oppdatert 18. sep. 2016 klokken 07.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 108 ord
  DNB. Foto: Finansavisen.

  I rapporten konkluderer Hjort med at DNB brøt sine egne etiske retningslinjer i forbindelse med oppretting av selskaper i skatteparadiser.DNB opplyser at undersøkelsesteamet i Hjort, som var ledet av advokat Kristin Veierød, brukte fire måneder på arbeidet. Hjort har gjennomgått et omfattende dokumentmateriale og intervjuet over 30 nåværende og tidligere ansatte i DNB, opplyste banken i forbindelse med fremleggingen av rapporten.Ifølge eksperter Finansavisen har snakket med, har advokater i firmaer som Hjort en snittpris på omkring 2.500 kroner timen, som gjør at de fire i teamet vil koste drøyt 6 millioner i fulltid i fire måneder, før eventuelle rabatter og uten moms. Kristin Veierød ønsker ikke å kommentere beløpet.