<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rødt på Wall Street, men Twitter steg over 20 prosent

De amerikanske børsene falt fredag tilbake, etter flere dager på rad med oppgang.

    Publisert 24. sep. 2016 kl. 00.46
    Oppdatert 24. sep. 2016 klokken 01.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 157 ord

    Etter tre dager med opptur, korrigerte børsene i USA ned fredag.Dow Jones falt 0,71 prosent til 18.261,45, mens den bredere S&P 500-indeksen endte ned 0,57 prosent til 2.164,69. Teknologitunge Nasdaq ble svekket 0,63 prosent til 5.305,75.- Markedene konsoliderer nå disse sterke oppturene etter Fed. Jeg tror markedene kommer til å fokusere på oljeprisen etter Saudi-Arabia-rapporten. Olje kan nå bli en driver i markedet, sier markedsstrateg i Prudential Financial, Quincy Krosby, til CNBC.Les også: - Smart Saudi-trekk, men oljeprisen kan falle til 40 dollarInvestorene mottok fredag Markits foreløpige PMI-tall for industrisektoren i september, som kom inn under forventning.Twitter-oppkjøp?Blant enkeltaksjer var det naturligvis Twitter som stjal oppmerksomheten. Selskapet er i samtaler med flere potensielle interessenter om et evt. oppkjøp, og Google og Salesforce.com oppgis av CNBC  å være blant kandidatene.Twitter endte fredag opp hele 21,42 prosent på Wall Street.Markedet reagerte også med å sende Salesforce.com ned 5,6 prosent, mens Google-aksjen (Alphabet C) til slutt endte flatt, etter fall tidligere på dagen.