<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikrer finansiering av fire oppkjøp

Link Mobility Group har nå sikret finansiering av fire tidligere meldte oppkjøp.

    Publisert 22. sep. 2016 kl. 07.24
    Oppdatert 22. sep. 2016 klokken 07.31
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 126 ord

    Link Mobility Group har inngått en utvidet låneavtale med Danske Bank for finansiering av tidligere meldte oppkjøp, opplyses det i en melding.Oppkjøpene omfatter Linus AS i Norge, Globalmouth Marketing AB i Sverige, Labyrintti Group i Finland og Whatever Mobile Group i Tyskland.Oppkjøpene skal ifølge meldingen finansieres gjennom Link-modell - en kombinasjon av kontanter på sluttføring, aksjer i Link Mobility Group og selgerkreditt.Link annonserte i slutten av mars at de hadde fått finansiering av Danske Bank på 85 millioner kroner til fremtidige planlagte oppkjøp. Etter fullføring av kjøpet av Responsfabrikken i Danmark i slutten av juni i år, stod 64 millioner kroner av denne ubrukt. Danske Bank har nå økt denne fasiliteten med 62 millioner kroner, noe som gir en total finansiering på 126 millioner kroner.Les hele meldingen her.