<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Statoil legger fram granskingsrapport

Statoil presenterer fredag sin granskingsrapport etter helikopterulykken på Turøy i Hordaland i april.

    Publisert 23. sep. 2016 kl. 07.49
    Oppdatert 23. sep. 2016 klokken 07.51
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 76 ord

    13 personer mistet livet da et helikopter styrtet på vei fra den Statoil-drevne oljeplattformen Gullfaks B 29. april.Det er Statens havarikommisjon for transport som er ansvarlig for å kartlegge hendelsesforløp og årsak til selve ulykken, men i mai vedtok også Statoil å gjennomføre en egen gransking etter ulykken.Målet er å identifisere tiltak som kan forbedre Statoils arbeid med helikoptersikkerhet på norsk sokkel og lære av beredskapshåndteringen, opplyser selskapet. Rapporten legges fram i Stavanger klokka 11. (©NTB)