<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

AKSO: Tapt kontrakt vil påvirke virksomhetene i Egersund og Stavanger

Aker Solutions fikk ikke modifikasjonskontrakten knyttet til Dvalin-utbyggingen. Det kan påvirke kapasiteten ved selskapets lokasjoner i Egersund og Stavanger.

Publisert 13:31 4. okt. 2016
Oppdatert 13:31 4. okt. 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord
Aker Solutions

Tirsdag ble det kjent at Aker Soutions og Aibel har blitt tildelt kontrakter i forbindelse med Dvalin-prosjektet.Aker Solutions’ to kontrakter, gjeder levering av at et subseaproduksjonssystem verd 900 millioner kroner samt en rammeavtale knyttet til vedlikehold og tjenester rundt systemene i den første kontrakten.Modifikasjonskontrakten knyttet til Dvalin-utbyggingen gikk imidlertid ikke til Aker Solutions, og kommunikasjonsdirektør Bunny Nooryani i Aker Solutions sier det kan påvirke kapasiteten ved selskapets lokasjoner i Egersund og Stavanger.-Vi leverte et sterkt og konkurransedyktig tilbud på modifikasjonskontrakten til feltet, en kontrakt som imidlertid gikk til et annet selskap. Vi forventer at dette vil påvirke kapasiteten ved våre lokasjoner i Egersund og Stavanger, men det er for tidlig å gå inn i detaljer på dette nå, sier Nooryani ifølge TDN Finans til NRK.no.Hun legger imidlertid til at selskapet er fornøyd med å ha vunnet kontraktene de fikk. -Dette er viktig for vår subsea-virksomhet i Norge. Vi vant kontraktene i sterk konkurranse og tildelingen vitner om kompetansen og ekspertisen vi har innen et av oljeindustriens nøkkelområder, sier hun