<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ansatte laster opp med aksjer

Aker Solutions har for åttende året på rad et aksjekjøpsprogram for ansatte.

  Publisert 16. des. 2016 kl. 09.15
  Oppdatert 16. des. 2016 klokken 09.15
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 102 ord
  Aker Solutions Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

  I årets runde kjøpte de ansatte aksjer for 40 millioner kroner, opplyser selskapet i en melding. Om lag 10 prosent av de ansatte benyttet seg av tilbudet som gikk ut på at de kunne kjøpe aksjer for opp til 60.000 kroner hver til en 25 prosents prisreduksjon i forhold til markedsprisen og en fast engangs rabatt.Noen ledere fikk i tillegg muligheten til å kjøpe aksjer for opp til 25 prosent av lønnen sin med samme rabatt. Aksjene ble priset til 42,1910 kroner før prisreduksjonen. Selskapet opplyser om at de kjøpte aksjene er gjenstand for en treårig "lock-up" periode der de ansatte ikke kan selge aksjer.