<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Axactor kjøper spansk portefølje

Axactor melder torsdag at de har kjøpt sin sjette usikrede portefølje med misligholdte lån i Spania.

    Publisert 15. des. 2016 kl. 15.04
    Oppdatert 15. des. 2016 klokken 15.05
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 72 ord

    Porteføljen inneholder usikrede lån med en total utestående balanse på om lag 450 millioner euro og kommer opprinnelig fra de to spanske bankene Unicaja Banco og España Duero.Dette er den største porteføljen selskapet har kjøpt hittil, opplyser selskapet.Investeringen vil bli finansiert av Axactors tilgjengelig likviditet og eksisterende kredittfasiliteter, melder selskapet.Konsernsjef, Endre Rangnes, sier i en kommentar at porteføljen bekrefter Axactor sin forpliktelse til å gjøre Spania til et av nøkkelmarkedene for konsernet.