<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsoppgang i Asia, men Europa ventes ned

Det er mest grønt på Asia-børsene.

  Publisert 14. des. 2016 kl. 07.27
  Oppdatert 14. des. 2016 klokken 07.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Ahn Young-joon

  Grønnfargen dominerer på de største børsene i Asia onsdag morgen, men utslagene er ikke all verden. I Tokyo stiger Nikkei-indeksen 0,02 prosent.Japans industriproduksjon viste en uendret utvikling i oktober 2016, sammenlignet med måneden før, viser endelige tall ifølge tDN Finans. Den var ned 1,4 prosent på årsbasis, viser tall fra japanske myndigheter.Shanghai Composite i Kina, Straits Times i Singapore og Kospi i Sør-Korea stiger 0,1 prosentHang Seng i Hong Kong er best i klassen; opp 0,5 prosent.Til tross for oppgangen i Asia peker europeiske futures svakt ned, melder CNBC.