<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsraketten Nordic Nanovector varsler emisjon

Nordic Nanovector ASA vil hente penger tirsdag kveld.

    Publisert 6. des. 2016 kl. 17.01
    Oppdatert 6. des. 2016 klokken 17.08
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 87 ord

    Nordic Nanovector ASA varsler en rettet emisjon på inntil 4.374.244 nye aksjer, noe som tilsvarer rundt 10 prosent av aksjekapitalen i selskapet.DNB Markets, Jefferies International Limited og ABG Sundal Collier er engasjert som tilretteleggere.Pengene fra emisjonen skal blant annet brukes til å finansiere fase 2-studier knyttet til Betalutin og Rituximab CD20, fase 2-studier av anti-CD37 ARC, forberedelser til lansering av Betalutin og generelle selskapsformål.Emisjonskursen vil bli satt gjennom en såkalt akselerert «bookbuilding»-prosess.Tirsdag endte Nordic Nanovector på 120,50 kroner, ned 2,8 prosent. Så langt i år har aksjen steget 755 prosent.