<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Byr på alle aksjene i Tide

DSD må fremsette et pliktig tilbud på aksjene i Tide, fremgår det av en melding fredag. 

  Publisert 9. des. 2016 kl. 08.41
  Oppdatert 9. des. 2016 klokken 11.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 109 ord
  Ekspressbuss. Bilde hentet fra Tides hjemmesider.

  Etter børsens stengetid torsdag kjøpte DSD 2.871.250 aksjer i Tide ASA, tilsvarende 12.73 prosent av aksjene, til 28,50 kroner pr aksje. Dermed økte selskapets eierandel i Tide til 61,49 prosent av aksjene, noe som betyr at Folke Hermansen AS totale eierandel i Tide, direkte og indirekte, er på 89,19 prosent.Aksjekjøpet utløser derfor et pliktig tilbud på de resterende aksjene i Tide. Det pliktige tilbudet vil bli fremsatt i tilbudsdokument godkjent av Oslo Børs, heter det i meldingen fra selskapet. Fondsfinans er hyret inn som tilrettelegger for tilbudet, og Schjødt vil være juridisk rådgiver. Av en annen melding fredag fremgår det at Sparebanken Vest solgte 2.175.600 av aksjene som DSD kjøpte i Tide.