<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det finnes ingen egenkapital-story i aksjen

Sissener-fondet Canopus er fortsatt short Seadrill.

  Publisert 13. des. 2016 kl. 14.49
  Oppdatert 13. des. 2016 klokken 14.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 178 ord
  Jan P. Sissener (foto: NTB / Scanpix) Rigg (foto: Seadrill) Viktor Sandland (foto: Finansavisen)

  Under fjorårets julelunsj for investorene i Sisseners Canopus-fond kunne Jan Petter Sissener fortelle at fondet hadde oppnådd 44 prosents avkastning på å sitte short i Seadrill.Hittil i år har denne posisjonen kastet negativt av seg, men Sisseners tale er klar:- Det finnes ingen egenkapital-story i Seadrill i dag, sier han under årets julelunsj.Les også: - Bransjen har et langsiktig potensiale800 personer finner veien til børsrevens årlige seanse som er så populær at han må holde fem ulike bordsetninger på Continental.Her gjør han opp regnskapet for året som gikk og kaster ut noen teser om hvordan han venter at neste år vil bli.Sissener forteller at han har dekket inn en del shorter i oljeservice i løpet av 2016, men beholder altså Seadrill-shorten inn i 2017: - Sikret gjeld handles for 40 prosent av pålydende. Det vil si at noen er villige til å tape 60 prosent for å kvitte seg med Seadrill, sier han og minner om at det under lignende restruktureringer har gått aksjonærene ille.- Det er ene og alene oljeprisen som har dratt Seadrill den senere tiden, mener han.