<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gode nyheter for Fredriksens riggkjempe

Seadrill-rigg får forlenget kontrakt med Saudi Aramco. 

  Publisert 29. des. 2016 kl. 07.23
  Oppdatert 29. des. 2016 klokken 07.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Seadrill

  Jack up-riggen AOD 3 får treårs kontraktsforlengelse til desember 2019 med Saudi Aramco, melder Seadrill torsdag. Kontrakten fortsetter direkte fra den nåværende kontrakten og ventes å gi Seadril en økt ordrereserve på om lag 112,5 millioner dollar. Denne forlengelsen følger tre-års forlengelsene til AOD 1 og AOD 2 som ble annonsert i juli i år. "Seadrill er glad for å fortsette sitt langsiktige forhold med Saudi Aramco", heter det i meldingen.De nevnte riggene har vært på kontrakt med statsoljeselskapet til Saudi Arabia siden 2013.