<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gründer takker for seg

    Publisert 13. des. 2016 kl. 07.24
    Oppdatert 13. des. 2016 klokken 07.31
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord

    Gründeren av selskapet WR Entertainment ASA, Ryan Wiik, trekker seg fra alle sine roller i selskapet med umiddelbar effekt, opplyser selskapet i en melding tirsdag morgen.Årsaken er ifølge meldingen "kreative uenigheter" med selskapet. Selskapet har i lang tid planlagt en film om western-helten Morgan Kane, men det har vært lite fremdrift, og i en DN-artikkel i slutten av november kom det frem at flere aksjonærer er svært misfornøyde med fremdriften i selskapet. I begynnelsen av desember ble det også kjent at Wiik ikke kom til å få sin tiltenkte rolle som helten Morgan Kane i filmen.