<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kutter stab og kostnader

Vistin Pharma setter i gang kostnadskutt-program for å spare 20-30 millioner kroner årlig.

  Publisert 5. des. 2016 kl. 13.27
  Oppdatert 5. des. 2016 klokken 13.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 74 ord
  Foto: Scanpix

  Vistin Pharma vil iverksette ulike kostnadsbesparende tiltak for å bedre konkurranseevnen. Dette opplyses i en børsmelding tidlig mandag ettermiddag.Planene innebærer at 20-25 fulltidsansatte i selskapets produksjonsavdeling mister jobben.Spareplanen ventes å være fult virksom fra tidlig i 2018, heter det i meldingen, og vil anslagsvis gi årlige besparelser på 20-30 millioner kroner.Vistin Pharma opplyser videre at selskapets mål er å øke produksjonskapasiteten med minst 50 prosent  fra dagens nivå som er på 750 millioner tabletter.