<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Produksjonen på Goliat har blitt stanset

Operatørselskapet Eni stanset produksjonen på Goliat-plattformen i Barentshavet andre juledag på grunn av en skade på en losseslange.

    Publisert 29. des. 2016 kl. 14.39
    Oppdatert 29. des. 2016 klokken 14.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 108 ord

    Selskapet har besluttet å skifte ut den ødelagte slangen, men understreker at det ikke gikk hull på slangen, og at skaden ikke førte til lekkasje, skriver Teknisk Ukeblad.– Arbeidet har et begrenset omfang, men det vil ta noen dager å få gjort dette. Vi er avhengig av en viss periode med stille vær for å få skiftet den ut. Men det ser ut som de neste dagene er ganske ustabile, så vi må gjøre en fortløpende vurdering av når arbeidet kan gjennomføres, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Wulff i Eni Norge.Goliat-plattformen har hatt en rekke problemer, senest i høst da plattformen måtte stenges ned på grunn av problemer med strømtilførselen.