<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Songa Offshore oppdaterer markedet

Songa Offshore har sendt ut en fersk flåteoppdatering.

    Publisert 5. des. 2016 kl. 08.44
    Oppdatert 30. aug. 2019 klokken 04.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    Songa Offshore har sendt ut en flåteoppdatering for november.Både Songa Equinox, Songa Encourage, Songa Enabler og Songa Delta hadde i perioden en oppetid på 100 prosent, og jobbet alle i perioden for Statoil i Norge.Songa Equinox hadde en inntjeningseffektivitet på 100 prosent. Songa Encourage og Songa Enabler hadde en inntjeningseffektivitet på henholdsvis 99 og 90 prosent, mens Songa Delta hadde en inntjening på 92 prosent. Sistnevnte avsluttet sin kontrakt 10. november, og er nå i markedet for nye oppdrag.Songa Endurance oppnådde en oppetid på 88 prosent, og jobbet også den i perioden for Statoil i Norge. Den hadde i perioden inntjeningseffektivitet på 85 prosent. Riggen hadde i perioden fire dager med planlagt vedlikehold.Songa Dee og Songa Trym var i perioden uten kontrakt, og markedsføres begge nå for nye oppdrag.Les hele meldingen her.