<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stortingsrepresentant kvittet seg med lakseaksjer

Av frykt for å bli mistrodd i fiskeripolitiske spørsmål har stortingsrepresentant Ove Trellevik fra Høyre i Hordaland solgt alle aksjene han hadde i oppdrettsselskapet Austevoll Seafood.

    Publisert 1. des. 2016 kl. 08.21
    Oppdatert 1. des. 2016 klokken 10.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 91 ord

     Bransjenettstedet iLaks omtaler Trelleviks aksjesalg torsdag. Stortingsrepresentanten som sitter i næringskomiteen, skriver i en pressemelding at han opplevde det ble stilt spørsmål om hans troverdighet i politiske diskusjoner som handler om fiskeri og havbruk på grunn av aksjeposten.– Jeg, stortingsrepresentant Ove Trellevik (H), medlem i næringskomiteen har tidligere eiet børsnoterte aksjer i Austevoll Seafood ASA. Disse aksjene er solgt, og jeg har ikke aksjer eller andre eierinteresser i fiskeri og havbruksselskaper, skriver Trellevik som understreker at han hele tiden har vært på innsiden av gjeldende regler for habilitet og informasjonsplikt. (©NTB)