<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny kontrakt til Prosafe

Prosafe har nå sikret seg en ny kontrakt med Total E&P.

Publisert 26. jan. 2017 kl. 07.32
Oppdatert 26. jan. 2017 klokken 07.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 67 ord

Prosafe har inngått en kontrakt med Total E&P UK for den halvt nedsenkbare boligriggen "Safe Caledonia", opplyses det i en melding.Kontrakten omfatter arbeid på Elgin-Franklin i den britiske delen av Nordsjøen.Den samlede verdien på kontrakten er på 10 millioner dollar, inkludert mobilisering, demobilisering og tilknyttede tjenester.Den faste kontraktsperioden er på 134 dager, pluss en opsjon på ytterligere 30 dager.Oppstart er satt til 15. mai 2017.Les hele meldingen her.