<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ryanair: Kun teknikaliteter gjenstår for Norwegian-avtale

Feeder-avtalen mellom Norwegian og Ryanair hindres av teknikalitet, opplyser Ryanairs COO O'Brian. 

    Publisert 12. jan. 2017 kl. 13.33
    Oppdatert 12. jan. 2017 klokken 13.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 64 ord

    Lørdag 10. desember skrev The Telegraph at Norwegian og Ryanair var nær ved å inngå en «feeder»-avtale, og at den kunne inngås innen månederNå melder Bloomberg ifølge TDN Finans at Ryanair fortsatt arbeider med å inngå en avtale med Norwegian Air Shuttle. Kommersiell direktør David O'Brian i Ryanair sier at samarbeid med Norwegian «hindres av teknikalitet». O’Brian forteller også at langdistansetransfer på Stansted er på agendaen.