<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Baksaas: - Trist at det gikk den veien

Tidligere Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas angrer på India-investeringen.

Publisert 24. feb. 2017
Oppdatert 24. feb. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 169 ord
Ivan Kverme

Onsdag 29. oktober 2008 var det klart at Telenor og daværende sjef Jon Fredrik Baksaas ville investere milliarder av kroner i et indisk mobilselskap. Investorene flyktet og Telenor-aksjen falt 26 prosent på én dag. I gå ble det kjent at Telenor kaster kortene i India. Sluttregningen for India-eventyret er verre enn aksjonærenes verste frykt: Tap på over 30 milliarder kroner, skriver DN.- Å selge seg ut nå var en riktig beslutning på rett grunnlag, sier tidligere Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas til avisen, og legger til:- India-investeringen ble altfor dyr, sier Baksaas.- Det er trist at det gikk den veien. Men det er også riktig å se sannheten i øynene.- Angrer du på India?- Operasjonelt har jeg ikke angret. De ansatte har gjort en kjempejobb og Telenor har lært mye. En stor del av suksessen i Myanmar skyldes det vi har lært i India. Finansielt kan jeg definitivt angre på at beslutningen ble som det ble. Det er ikke tvil om at det ble svært stygge tall, sier Baksaas til DN.