<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

35-åring blir ny Ferd-sjef

Johan H. Andresen og døtrene har valgt en 35-åring til å lede Ferd.

    Publisert 4. mars 2017 kl. 07.59
    Oppdatert 4. mars 2017 klokken 08.10
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 123 ord

    35-årige Morten Borge overtar som ny konsernsjef i Ferd når John Giverholt går over i pensjonistenes rekker 1. august i år, skriver DN.Ifølge avisen er Borge i dag investeringsdirektør i Ferd Capital. – Det blir viktig å bygge videre på det solide fundamentet som er lagt under Johns ledelse. Samtidig er imidlertid verden rundt oss i stadig raskere endring, sier Borge i en kommentar til DN og fortsetter;– Det er derfor riktig at vi som eiermiljø har en endringstakt som er i tråd med markedene og mulighetene som vi er del av. Derfor legger vi ikke 10-års strategiplaner i Ferd.Avisen opplyser om at John Giverholt ikke gir seg helt i Ferd når han blir pensjonist den 1. august 2017. Han vil inngå i Ferds Advisory Board.