<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Anbefaler kjøp av Fredriksen-aksje

ABG Sundal Collier oppgraderer nå sin anbefaling på Archer.

  Publisert 6. mars 2017 kl. 07.01
  Oppdatert 6. mars 2017 klokken 07.08
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 107 ord
  Eivind Yggeseth

  ABG Sundal Collier oppgraderer nå sin anbefaling på Archer fra hold til kjøp, melder TDN Finans.Meglerhuset løfter samtidig kursmålet fra 12,6 til 17,0 kroner. fra hold.Det ble i midten av forrige uke kjent at det John Fredriksen-dominerte selskapet har hentet 840 millioner kroner gjennom en rettet emisjon. Selskapet rapporterte om sterk interesse fra store internasjonale og nordiske institusjonelle investorer, og emisjonen ble betydelig overtegnet.John Fredriksens Hemen Holding er tildelt 12,6 millioner aksjer, og vil etter transaksjonen eie 8,53 prosent av selskapet.Archer falt fredag 7,39 prosent til 11,90 kroner på Oslo Børs. Aksjen har hittil i år falt 5,56 prosent, men er de siste tolv månedene opp 361,24 prosent.