<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Arendals Fossekompani stokker om

Direktører kommer og går.

Publisert 10. mars 2017 kl. 08.53
Oppdatert 10. mars 2017 klokken 09.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord

Lars Peder Fensli er ansatt som ny finansdirektør i Arendals Fossekompani ASA, går det frem av en børsmelding.41-åringen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Markedskraft ASA, et datterselskap av Arendals Fossekompani. Denne jobben har han hatt siden 2015.Fensli vil tiltre stillingen 1.april i år, og vil rapportere til konsernsjef Jarle Roth.- Hans erfaring gjør han godt kvalifisert til å ta over som vår nye finansdirektør, sier Roth i en kommentar.Den nyansatte er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og har jobbet flere år i Orkla og PWC før han i 2011 ble ansatt som investeringssjef i Arendals Fossekompani.Samtidig har Sam C. Syvertsen valgt å si opp sin stilling som investeringsdirektør i Arendals Fossekompani ASA, for å tiltre som finansdirektør i CSUB AS 1. mai.Syvertsen vil fortsette som styremedlem i Scanmatic og Tekna etter fratredelse.Hele meldingen her.